Lieve vriendin..


Aan het allereerste begin van mijn schrijfcarrière was daar Lynn, mijn vriendin. We bedachten de grootste verhalen over hoe een boek eruit zou moeten zien. Hadden wilde plannen voor relaties, intriges en moorden. Dat boek staat nog steeds ergens daar aan het einde van die horizon. Schrijven, zijn we al mee begonnen. Deze pagina gebruik ik als soort van openbare whatsapp. Het whatsapp gesprek tussen mij en Lynn. We geven jullie als lezer een kijkje in onze werelden. Dat begint met de blog: ‘Babyboom’ waar Lynn een heerlijk antwoord op had.


Lees hieronder onze blogs


Sociale angst

“Lieve vriendin” Lieve Lisa, Vandaag ga ik met de billen bloot. Ik kan het je nu pas vertellen omdat ik het aangepakt heb en denk dat ik het grotendeels achter me heb gelaten. Ik heb namelijk iets op te biechten naar jou toe. Iets wat je waarschijnlijk nooit van mij zal verwachten… Ik begin even…

Series

Netflixen; doe jij het? Voel je soms de druk om series te kijken die ‘de rest’ ook kijkt? We hebben het over Netflixen en de fear of missing out (FOMO). Want doe je nog wel mee als je Casa di Papel niet hebt gezien?

De kibbelingkraam

Heb jij dat ook wel eens? Last van sociale ongemakkelijkheid in de rij voor de viskraam. Of in de rij op elke andere plek waar je staat te wachten op je beurt? Lynn vertelt over haar ergernissen in die rij en stelt een aantal type mensen op die heel makkelijk te generaliseren zijn naar onze…

Het gras lijkt groener

Ondanks dat we tevreden zijn met onze levens is er altijd wel wat te wensen. Het gras lijkt altijd groener maar dat is het eigenlijk nooit. Want ieder huisje heeft zijn kruisje om maar in spreekwoorden te blijven. Lees je onze dialoog over met wie wij wel graag een dagje zouden willen ruilen?

Meisjes uit het oosten

Een blog van Lynn en Lisa. Over het leven in een dorp. Het hebben van vriendinnen van wie je allemaal de ouders persoonlijk kent. Jaren vriendschap, lief en leed. Hoe fijn het is om dat te hebben. Maar is het ook bijzonder? We praten erover door middel van deze blog. Lees hem hier.

Moedermaffia

Een blog over het hebben en niet hebben van kinderen. De twijfels over het ouderschap en de twijfels om het ouderschap aan te gaan. Lisa vraagt Lynn of ze haar bang maakt als ze eerlijk zegt hoe het écht is om moeder te zijn.

Het ziekenhuis

Over hoe het is om te werken in een ziekenhuis en hoe het is om de patiënt te zijn. Wat denkt de zorgverlener als zij de deur achter zich dicht trekt en wat moet je doen om de perfecte patiënt te zijn? Lynn vraagt Lisa voor advies.

Babyboom 2.0

De blog waar het allemaal mee begon. Naar aanleiding van Lisa’s blog ‘babyboom’ kwam Lynn met een reactie. Een nieuwe rubriek op http://www.dammanschrijft.com was geboren. Lees in deze eerste reactie wat Lynn vindt van de volgorde van het leven. Het huisje-boompje-beestje, wordt dit echt nog steeds van ons vewacht?

Over Lynn

Hi, Lynn of Lynnvriendin hier! Ik ben eind twintig en woonachtig in het prachtige Deventer met mijn vriend. Mijn Winkeltje is mijn grootste passie en ik hou van alles wat te maken heeft met het maken van content. Bloggen over het wel en wee van een (inmiddels) dertiger, elkaar onze eigen blik en ongezouten mening hierover geven vind ik dan ook heerlijk. Ik zou zeggen: pak er een wijntje of theetje bij en enjoy!


Over Lisa

Ik ben dus Lisa. Jullie kennen mij al. Tenzij je hier nu voor het eerst bent door Lynn, mijn zoals hierboven genoemd al vriendin. Wij kennen elkaar al langer dan dat we elkaar niet kennen en zijn vriendinnen vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten. Ik ben ook ergens rondom de big 3-0 en geniet enorm van het schrijven. En nu dus van het ‘tegenschrijven’ naar mijn lieve vriendin Lynn. Leuk dat je hier bent!


Onze nieuwste verhalen als eerste lezen?

Meld je aan door je mailadres in te voeren

%d bloggers liken dit: