Blogs

Overbodig

Kinderen worden geboren en groeien op. Iedereen zegt: ‘Het gaat snel, geniet ervan hè?’ Maar hoe snel gaat het dan precies, hoe snel gaat de tijd? Ik kan je vertellen, ze hebben allemaal gelijk. Want ik heb sinds kort iets nieuws in het leven als tweelingmoeder: ik word overbodig. Lees in dit blog hoe dat in een oogwenk is gebeurd.

K. I. B.

Hoe ervaar ik als zorgverlener een hele drukke dienst op de verloskamers? Soms niet heel prettig. Want ik ren van hot naar her zonder ergens echt tijd voor te hebben. Maar leuk is het wel, op zijn tijd.

Het geboorteplan

Een informatief stuk over een geboorteplan of bevalplan net hoe je het noemen wilt. Een beknopt document waarin je jouw wensen en verwachting voor een aanstaande bevalling kan schrijven.

Mijn buik, jouw baby

Het gezin van Wieke en Harmen is compleet. Voor hun beste vrienden is dit compleet het tegenovergestelde. Zij willen graag een kindje maar hebben geen baarmoeder. Wieke doet een uitzonderlijk bijzondere gunst voor de beide heren.

Even geduld mevrouw

es. Het lot heeft bepaald en liet mij de bevalling schrijven van Willemijn. Een heerlijk verhaal zoals je ze niet zo vaak online leest. De meeste beval-verhalen die te vinden zijn, gingen moeilijk, waren pijnlijk of er ging van alles mis. Het verhaal van Willemijn is heerlijk en precies zoals ze het voor ogen had. Of nou ja, niet helemaal……..

Nachtdienst

Verpleegkundige Karin komt met rode konen een verloskamer afgelopen. Waarom dat is, lees je in het blog: nachtdienst. Because during the night, the magic happens.

Niet levensvatbaar

Noreen is zwanger van een kindje die een aandoening heeft waardoor hij niet lang zal leven. Toch wil ze graag de zwangerschap uitdragen omdat een zwangerschapsafbreking geen optie is voor het stel. Hoe het stel omging met de geboorte van het jongetje zal mij altijd bij blijven.

Met de auto naar Italië

Inmiddels alweer een jaar geleden dat we op vakantie gingen naar Italië. Met de auto, met peuters. Je moet het een keer gedaan hebben om te ondervinden hoe het is, maar een beste reis dat was het zeker. Lees hier hoe het eraan toe ging.

“Jullie kindje ziet er anders uit”

Meryem en Beret komen in het ziekenhuis omdat Meryem pijnstilling wil tijdens de bevalling. De bevalling verloopt voorspoedig en Meryem doet het hartstikke goed. Als het kindje geboren wordt is het toch even lastig. Het kindje ziet er anders uit.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hoi, ik ben Lisa. Het gezicht achter deze site en dus de blogs. Naast mijn werk en leven als tweelingmoeder schrijf ik graag. Met mijn ultieme doel; het schrijven van een thriller. Om out of the blue een boek te schrijven leek me heel ingewikkeld. Daarom ben ik begonnen met het schrijven van blogs en korte verhalen. Ik hoop dat je het leuk vindt en het graag leest. Neem een kijkje tussen al mijn blogs en laat me weten wat je vindt. Mocht je elke week direct mijn nieuwe blog willen lezen meld je dan hieronder aan.

Meld je aan voor mijn blog

Krijg een melding als ik een nieuwe blog heb geplaatst

Volg mij ook op Instagram

%d bloggers liken dit: